28-11-2023 | Brau Beviale

28-11-2023 | Brau Beviale

NürnbergMesse Group toont zijn expertise in de drankenindustrie op een internationaal podium met BrauBeviale.

BrauBeviale in Neurenberg is een van 's werelds belangrijkste beurzen voor de drankenindustrie. Het is ene platform voor nationale en internationale exposanten en vakbezoekers uit meer dan 135 landen. Doel is om de bezoekers en exposanten gezamenlijk relevante en inspirerende ideeën op te laten doen die de gehele drankenindustrie helpen. De BrauBeviale behoort tot de Beviale Family, het wereldwijde netwerk van de drankenindustrie. Het verenigt de grote verscheidenheid aan dranken en hun fabrikanten over de hele wereld op verschillende manieren met allerlei evenementen.

Klik hier voor meer informatie.

  1. Lector Designmethoden: 'Het is valkuil om te denken voor jouw doelgroep'
  2. Conceptontwikkelaar Eveline van Dam: 'Er liggen kansen om de consument nog meer in het middelpunt te plaatsen' (podcast)
  3. Wat is gezonder: vleesvervanger of de vleesvariant? Dit zijn 7 conclusies uit het onderzoek van ProVeg
  4. 'Koffievrije koffie' nu ook in supermarktschappen
  5. Young R&D: Hoe kan R&D het bedrijf helpen duurzamer te worden?
  6. Albert Heijn introduceert met AH Terra nieuwe plantaardige eigen-merklijn
  7. Handig overzicht: zo pakken deze productontwikkelaars hun vak aan
  8. Algenproducent ontvangt miljoeneninvestering
  9. Startups opgelet: Fi Europe 2023 zet met Innovation Awards in op duurzaamheid
  10. Startup wil Red Bull van alcoholische dranken worden: 'Hard Seltzer is de nachtmerrie van bierproducenten'
  1. Prof pleit voor waarschuwing op ultrabewerkt voedsel
  2. 'Ook gen Z wil de lekkere producten, maar wel met een beter verhaal' (podcast)
  3. No Fairytales ontwikkelt volkoren groentetortilla: 'Het was een hele klus om het niet droog of klef te krijgen'
  4. Productinnovaties augustus: Tony's Lil'Bits chocoladeballen en plantaardige Droomboter van cacaoboter
  5. Meelworm goedgekeurd als novel food. Wat is de volgende stap voor producent Ynsect?
  6. Food Future Event: Hoe vliegen andere productontwikkelaars herformulering aan?
  7. Belgische startup wil met alcoholvrije distillaten alternatief bieden voor 'mierzoete' drankjes
  8. Startup maakt visvervangers 'in het hol van de vis': 'Structuur en smaak zijn het lastigst'
  9. Aan de slag met suikerreductie? Deze collectie laat zien wat de mogelijkheden zijn
  10. Nieuwe vleesvervangers ontwikkelen? 'Snelheid is ontzettend belangrijk'