11-12-2023 | Cursus hygiënisch onderhoud

11-12-2023 | Cursus hygiënisch onderhoud

In deze cursus wordt behandeld hoe je zo onderhoud kunt plegen dat het hygiëneniveau hetzelfde blijft, wat je moet doen bij constateren van niet-hygiënische situaties en welke invloed je als technicus zelf hebt.

Onderwerpen

Theoretisch: Wet- en regelgeving; Gevarenanalyse (C/F/M); Samenvatting hygiënisch ontwerp.

Praktisch: herkennen problemen, handhaven hygiëne, schoonmaken, aansluiten/vervangen.

Meer informatie.

  1. Aspartaam weer onder vuur? 'WHO gaat zoetstof als 'mogelijk kankerverwekkend' bestempelen'
  2. Voorkom voedselverspilling door validatie 'Houdbaarheid van zestig naar negentig dagen bijgesteld'
  3. Minstens 50 zieken en 2 doden door giftige paddenstoelen in een sushirestaurant
  4. Innoveren met voedingsmiddelen in poedervorm 'Een meer betrouwbaar proces richting opschaling van productie'
  5. FAVV: 'nieuw recordaantal klachten over voedselveiligheid in België'
  6. Eindelijk feiten op tafel over de uitbraak door meloen in 2022 (update)
  7. Nederlandse recalls en waarschuwingen juni: salmonella in worst en bacillus cereus in tempeh
  8. Odin, Ekoplaza en Bionext: Gentech moet op het etiket staan
  9. Signaleringssysteem moet mycotoxines in vroeg stadium signaleren
  10. Na doorbraak Oekraïense dam: voedselfraude weer op de loer
  1. Testaankoop vindt Europa niet ver genoeg gaan: 'Gehalte nitriet en nitraat moet verder omlaag'
  2. Ziek personeel werkte door en veroorzaakte zo een uitbraak
  3. Tsjechische onderzoekers geven dringend advies meer aandacht te geven aan Campylobacter
  4. Ontdek de toegevoegde waarde van het Low-code Power Platform voor jouw organisatie
  5. Een kok bij MasterChef Spanje veroorzaakte minstens 44 zieken
  6. Zeer zeldzame en ernstige uitbraak door met Streptokokken besmette melk
  7. Gemalen kaneel is vermoedelijk de oorzaak van minstens 30 zieken
  8. Young QA: 'Welke soft en hard skills heb je nodig om te groeien in het kwaliteitsvak?'
  9. Zuivellab Qlip: 'Afname melkveehouders heeft grote gevolgen voor verwerkende zuivelsector'
  10. Column Simone Hertzberger: De zin en onzin van iets niet eten om veiligheidsredenen