Onderwerpen
Theoretisch: Wet- en regelgeving; Gevarenanalyse (C/F/M); Samenvatting hygiënisch ontwerp.
Praktisch: herkennen problemen, handhaven hygiëne, schoonmaken, aansluiten/vervangen.
In deze cursus wordt behandeld hoe je zo onderhoud kunt plegen dat het hygiëneniveau hetzelfde blijft, wat je moet doen bij constateren van niet-hygiënische situaties en welke invloed je als technicus zelf hebt.
Theoretisch: Wet- en regelgeving; Gevarenanalyse (C/F/M); Samenvatting hygiënisch ontwerp.
Praktisch: herkennen problemen, handhaven hygiëne, schoonmaken, aansluiten/vervangen.
Websites blijven sapkuren van medische claims voorzien, terwijl dat niet mag, zegt de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). De sapkuren...
In november 2023 waarschuwde het Noorse Departement van Volksgezondheid, het Folkehelseinstituttet, dat een uitbraak van een infectie met E. coli...
Afgelopen jaar zijn er tal van vernieuwingen geweest in de voedingswereld. Zo hebben we bedrijven voorbij zien komen die van vlees volledig zijn...
Uit 500 door de NVWA uitgevoerde controles in 2022 blijkt dat ongeveer twee derde van de geïnspecteerde telers zich voldoende houdt aan de geldende...