13-04-2023 | diverse cursussen Hygiënisch Ontwerpen

13-04-2023 | diverse cursussen Hygiënisch Ontwerpen

Diverse cursussen, vanaf 13 maart, Utrecht

13-04-2023 | diverse cursussen Hygiënisch Ontwerpen

Voedselveiligheid & kwaliteit cursussen georganiseerd door Burggraaf & Partners.

13-04-2023 | Cursus Hygiënisch ontwerpen

In deze uitgebreide 3-daagse cursus Hygiënisch Ontwerpen, een doorontwikkeling van de EHEDG Advanced course on hygienic design, worden – met diepgang – alle relevante onderwerpen behandeld voor voedselveilig produceren met een te ontwerpen of bestaand apparaat of hele productielijn. De cursus is gericht op de samenwerking tussen machineontwerper en -gebruiker en wordt voortdurend aan nieuwe ontwikkelingen aangepast.

Meer informatie

17-04-2023 | Cursus CIP – Innovatieve reinigingstechnieken

In deze cursus komen de principes van reiniging aan bod, en ook alle nieuw automatische reinigingssystemen, zowel van gesloten systemen als van open apparatuur zoals transportbanden en afvulmachines. Deze Robot-CIP (r-CIP) is de oplossing om op reinigingskosten te besparen en te garanderen dat de apparatuur elke keer schoon is.

Meer informatie

26-05-2023 | Cursus Hygiënisch ontwerpen – transportband

Cursus over hygiënisch ontwerpen van een open transportband, met o.a. specifieke aandacht voor het bandoppervlak dat langs andere oppervlakken loopt en hoe die te reinigen.

Meer informatie

08-06-2023 | Cursus Zonering – Gebouw

Hoe zonering helpt om tot listeria-vrij produceren te komen. De cursus beschrijft de vereisten met betrekking tot de fabrieksbehuizing, inclusief hygiënische zonering, bouwconstructies en -elementen (van vloer tot plafond) en de installatie van de procesapparatuur.

Meer informatie

12-06-2023 | Cursus Hygiënisch ontwerpen – principes

In deze 1-daagse cursus worden de basisprincipes behandeld voor voedselveilig produceren. U krijgt in korte tijd een totaaloverzicht van de kritische punten van een productielijn.

Meer informatie

15-6-2023 | Cursus Hygiënisch ontwerpen

In deze pittige en uitgebreide 3-daagse cursus Hygiënisch Ontwerpen, een doorontwikkeling van de EHEDG Advanced course on hygienic design, worden – met diepgang – alle relevante onderwerpen behandeld voor voedselveilig produceren met een te ontwerpen of bestaand apparaat of hele productielijn. De cursus is gericht op de samenwerking tussen machineontwerper en -gebruiker en wordt voortdurend aan nieuwe ontwikkelingen aangepast.

Meer informatie

30-06-2023 | Cursus Hygiënische engineering – Droge processen

EHEDG heeft verschillende richtlijnen gepubliceerd over droge (watervrije) processen. De belangrijkste onderwerpen hieruit worden in deze cursus overzichtelijk behandeld, zoals bv. scheiding nat-droog, reinigen zonder water en specifieke ontwerpregels voor droge processen.

Meer informatie