11-05-2022 | Webinar Listeria monocytogenes in kant-en-klare voedingsmiddelen

Voor alle medewerkers in de levensmiddelenindustrie die zich bezig houden met voedselveiligheid en kwaliteit van kant-en-klare levensmiddelen (kwaliteitsmanagers, adviseurs, productieleiders).
Delen:
Het FAVV meldde in 2021 in totaal 24 recalls en waarschuwingen vanwege listeria

Tijdens het webinar bespreekt Paul in ’t Veld, Listeria-deskundige van de NVWA, de problematiek vanuit het oogpunt van de NVWA:

  • wat moet je doen om aan te kunnen tonen dat L. monocytogenes niet of niet boven de grens van 100 kve per gram kan uitgroeien; en
  • wat zijn de veranderingen van ‘Infoblad 85’ en het ‘EURL Lm technical guidance document for conducting shelf-life studies on Listeria monocytogenes in ready-to-eat foods’.

De bijeenkomst geven we in twee delen:

  • het eerste deel van 10.00 tot 12.00 uur
  • het tweede deel van 14.00 tot 16.00-16.30 uur

Wanneer: woensdag 11 mei 2022 Meer informatie en aanmelden