27-28/10 | Intrafood:21, Vakbeurs voor grondstoffen, ingrediënten, hulpstoffen, additieven en halffabrikaten voor de voedingsindustrie in de Benelux en Noord-Frankrijk

INTRAFOOD presenteert om de 2 jaar een representatief en hoogwaardig aanbod van ingrediënten aan meer dan 1.200 voedingsindustrie-verantwoordelijken uit de afdelingen R&D, productontwikkeling, productie, aankoop en kwaliteit binnen de Benelux en Noord-Frankrijk.

De “no-nonsense” succesformule inclusief relatieve kleinschaligheid met uniforme standenbouw, relaxte sfeer en gratis catering vormen de perfecte basis om diepgaande gesprekken te voeren waarbij zowel bezoekers als exposanten ruimschoots de kans krijgen om verder te gaan dan enkel het uitwisselen van visitekaartjes.

Het hoogstaande seminarprogramma, samengesteld door een wetenschappelijk comité onder leiding van Universiteit Gent, geeft de laatste inzichten in de meest actuele trends binnen de branche.

Dankzij de duidelijke focus en sterke specialisatie is Intrafood uitgegroeid tot dé ontmoetingsplaats voor de voedingsindustrie in de Benelux en Noord-Frankrijk.

Meer informatie