26-29/09 | Taste of Tavola, Broodway en Meatexpo

De afspraak voor de wereld van de premium food & drinks, met geselecteerde delicatessen en heerlijke high-end producten .

Tavola

Dankzij deze nieuwe vakbeurs kunnen fine food professionals hun bestaande en nieuwe leveranciers van premium food & drinks al in 2021 ontmoeten.  Taste of Tavola richt zich naar de Belgische aankopers en vindt plaats in een uniform standconcept in hall 5 van Kortrijk Xpo.  Taste of Tavola biedt zo een voorproefje van de internationale editie van Tavola die plaatsvindt in maart 2022.

Meer informatie

Broodway

Broodway in Kortrijk Xpo is een beurs voor de volledige bakkerijsector in België. Het biedt onder andere:

  • inspiratie bij +275 exposanten met grondstoffen, halffabrikanten, machines, winkelinrichting, ovens, verpakking, beroepskledij.
  • de laatste trends en nieuwigheden
  • een unieke beleving dankzij vaktechnische demo’s, de innovation awards, diverse vakwedstrijden en de Street of Inspiration met gratis advies voor de uitbating van uw zaak

Meer informatie

MeatExpo

Beleving, vakmanschap en beroepstrots staan centraal en krijgen er de aandacht die het ambacht verdient met o.a. de Eurobeef Vakwedstrijden, Meesterschapswedstrijd, Junior-Cup, Gouden Mes, bbq-demo’s door de slagersleerlingen, Innovation Awards, vaktechnische demo’s, Street of Inspiration met gratis advies.

Meer informatie