Online cursus Levensmiddelenmicrobiologie en -hygiëne

Sinds september 2020 heeft FiMM ook een online cursus Levensmiddelenmicrobiologie en – hygiëne.

De te behandelen onderwerpen zijn gelijk aan de vijfdaagse cursus, maar deze cursus bestaat uit 10 online bijeenkomsten van ieder 2,5 uur. Aanvullend is er bij de online cursus nog een extra examentraining bestaande uit 2 online bijeenkomsten van ieder 1 uur waarbij we de gehele lesstof nogmaals doornemen aan de hand van vooraf toegestuurde vragen.

De maximale groepsgrootte bedraagt 10 deelnemers. De cursisten die deelnamen aan deze cursus zijn zeer tevreden over de levendigheid en de interactie.

Voordelen

Geen reistijd, geen reiskosten en de online variant van onze al ruim 30 jaar bestaande cursus Levensmiddelenmicrobiologie en -hygiëne kost minder tijd omdat het online efficiënter in te richten is.

Meer informatie

Dit vind je misschien ook interessant