27-05 | Virtuele Ronde Tafel: Hoe managen we de maintenance-afdeling als budgetten worden gekort

Volumes, en daarmee conversiekosten, staan onder druk. Maintenance OPEX en CAPEX budgetten worden gereduceerd. Hoe gaan bedrijven hier mee om en hoe maak je verantwoorde keuzes?

De Sectie Food, Farma & Beverage van de branchevereniging NVDO organiseert een virtuele ronde tafel over hoe je als bedrijf op een verantwoorde manier operationeel blijft.

Volumes, en daarmee conversiekosten, staan onder druk. Maintenance OPEX en CAPEX budgetten worden gereduceerd. Hoe gaan bedrijven hier mee om en hoe maak je verantwoorde keuzes?

Luister op 27 mei van 10.55 tot 12.00 uur naar verschillende verhalen uit de praktijk, discussieer mee en leer van elkaar.

Onderwerpen die we bespreken:

  • Volumes die onder druk staan en daarmee financiële presentaties
  • Maintenance budgetten onder druk, hoe kunnen we hier mee omgaan?
  • Innovatieve maintenance oplossingen

Panelleden van verschillende bedrijven vertellen hoe zij hiermee omgaan. Heb je vooraf al vragen, stel ze gerust!

Dit zijn de panelleden:
– Paul Woldhek, Hoofd TD Koninklijke Peijnenburg

– Thijs van Lier, Maintenance Manager, Solvay Chemie B.V.

– Frank Ploem, Business Group Maintenance Manager FrieslandCampina

Inschrijven