09-12 | Opleiding quality assurance professional

Opleiding quality assurance professional wordt georganiseerd door IJsbrand Velzeboer (Scienta Nova), in samenwerking met het opleidingsteam van QAssurance.

De voedselveiligheids schema’s en systemen worden uitgebreid behandeld. BRC en IFS zijn schema’s waarbij FSSC 22000 opgezet is vanuit de eigen systematiek dat een bedrijf opzet om de voedselveiligheid te waarborgen. Veel aandacht wordt besteed aan de secundaire gevaren zoals die vastgelegd worden in de VACCP en TACCP systematiek. Zo worden de bekende audit valkuilen uitgelegd en er worden tips gegeven. Keten breed en risico gericht te denken wordt aan de hand van twee casussen geïllustreerd.

Veel aandacht wordt besteed aan de IMIS systematiek dat zeer veel tijd bespaart voor de QA manager. In IMIS wordt ook de jaarplanning vorm gegeven voor de interne audits, reviews en opleidingen. Hierdoor wordt haastwerk en daarmee paniekvoetbal vermeden in de weken voorafgaand aan de audit. Wij leren de QA manager om andere nuttige en strategisch belangrijke zaken op te pakken in de tijd dat vrijkomt door de verhoogde efficiency.

Meer informatie

Dit vind je misschien ook interessant