13-04 | Food Process Update: Spanningsveld tussen innoveren en efficient produceren

Het spanningsveld tussen innoveren, efficiënt en voedselveilig produceren. Hoe gaan foodbedrijven daar mee om?

Productie is risicomijdend: productie moet doorgaan. R&D wil nieuwe producten testen en zoekt flexibiliteit. Kwaliteit wil geen afwijkingen in producten. Hoe kunnen deze drie groepen het beste samenwerken om efficiënt te produceren maar met ruimte voor vernieuwing?

Tijdens de online Food Process Update op 13 april gaan we in gesprek over onder meer het spanningsveld tussen innoveren, efficiënt en voedselveilig produceren. Diverse experts bieden je in deze online seminar nieuwe en tegelijkertijd werkbare perspectieven op het gebied van innovatie, technologie en voedselveiligheid.

Sprekers:

Willem Cranenbroek – Me-at/VION

Kachung Tsang – Euro Caps

Arjan Smit – Oxipack

Pascal Labrie – Karma Kebab

John Williams en Martijn ten Have – Nestlé

De ochtend wordt afgesloten met een paneldebat waar Merel Rijnen van Food Dynamics ook aanschuift.

Bekijk het hele programma

Meld u direct aan