11-02 | Cursus Kwaliteit in Bedrijf

Kwaliteitscontroles zijn noodzakelijk om de voedselveiligheid en kwaliteit van ons voedsel te garanderen. Maar hoe doe je dat? Hoe kun je de kwaliteit meten én verbeteren? De onderwerpen in de cursus zijn o.a. kwaliteit, hygiëne, reiniging, wetgeving en opzet kwaliteitszorgsysteem. Leer het in de cursus Kwaliteit in Bedrijf! De cursus bestaat uit 8 cursusavonden. Meer

Kwaliteitscontroles zijn noodzakelijk om de voedselveiligheid en kwaliteit van ons voedsel te garanderen. Maar hoe doe je dat? Hoe kun je de kwaliteit meten én verbeteren? De onderwerpen in de cursus zijn o.a. kwaliteit, hygiëne, reiniging, wetgeving en opzet kwaliteitszorgsysteem. Leer het in de cursus Kwaliteit in Bedrijf!

De cursus bestaat uit 8 cursusavonden.

Meer informatie.

Dit vind je misschien ook interessant