UW EUROPESE SPECIALIST VOOR KOEL, KLIMAAT - EN VERWARMINGSTECHNIEK

De ICS Cool Energy Group is één van de toonaangevende specialisten op het gebied van industriële koeltechniek en is Europees marktleider op het gebied van verkoop, verhuur en service voor koel- en verwarmingsoplossingen.

Het product- en dienstenaanbod omvat oplossingen op maat, toepasbaar in iedere sector. De ICS Cool Energy Group zorgt met haar dochterondernemingen en 190 medewerkers met momenteel 18 vestigingen in heel Europa, voor complete koel- en verwarmingstoepassingen in uiteenlopende industrieën.

Bij de planning en realisatie van projecten profiteren onze klanten van de ervaring van onze speciaal opgeleide en zeer ervaren koeltechnici, die al meer dan 25.000 koelinstallaties met succes geïnstalleerd hebben.

De toepassingsgebieden van mobiele koel- en verwarmingstechniek zijn talloos. Wij bieden de juiste oplossing voor elke individuele behoefte. Hieronder een aantal sectoren uitgelicht. Een compleet overzicht vindt u op www.icscoolenergy.nl

EEN GREEP UIT ONZE SECTOREN

 

AIRCONDITIONING IN BEDRIJFSGEBOUWENAIRCONDITIONING IN BEDRIJFSGEBOUWEN
Als specialist op het gebied van koeltechniek bieden we diverse airconditioningsmogelijkheden. Onze mobiele units zijn eenvoudig te installeren en worden gebruikt voor onder meer extra koeling op kantoor, in serverruimten, tijdens beurzen en tentoonstellingen, maar ook voor het houden van een constante temperatuur tijdens een productieproces. Lees hier meer.

 

PROCESKOELINGPRODUCTIE- EN PROCESKOELING
In diverse sectoren komen fluctuerende productiedoorvoersnelheden en cyclustijden voor die de inzet van koelmachines vereisen. Wij ondersteunen met koeloplossingen tijdens iedere stap in het productieproces. Onze installaties bieden optimale koeling in alle verwerkingsprocessen en voorkomen hiermee uitval en productieverlies. Lees hier meer.

 

VOEDINGSMIDDELENVOEDINGSMIDDELEN
Voor bereiding en opslag van voedingsmiddelen en drank is de ononderbroken continuïteit van de koelketen van belang. Met moderne koelinstallaties zorgen wij voor een optimale koeling van opslagruimten van voedingsmiddelen. De machines zorgen voor een permanente aanvoer van koude en dragen bij aan een optimaal productieproces van levensmiddelen. Lees hier meer