Ontzorgen, dichtbij, persoonlijk

Heeft u het al ervaren? De juiste kwaliteitsmanager die zorgt voor de vlekkeloze audit? Of de perfecte procestechnoloog die de productielijnen optimaliseert? Door onze persoonlijke aanpak en kennis van de markt vinden wij voor uw organisatie de best passende kandidaat met een achtergrond in kwaliteit, productie, product, proces, sales of marketing. Professionals in food bij elkaar brengen, dat is wat we doen. Dat deden we 20 jaar onder de naam Agrojobs. Vanaf nu hebben we een nieuwe naam: Aeres Agree.

Klik hier voor meer informatie.

Een oplossing voor elke vacature

Aeres Agree consultants investeren in persoonlijk contact met kandidaten. Daarom hebben wij precies in beeld welke kandidaat direct beschikbaar is voor een structurele of tijdelijke opdracht. Wij kunnen een oplossing bieden voor vervanging tijdens zwangerschap of ziekte of ter overbrugging na het vertrek van een medewerker, totdat de functie structureel is ingevuld. Ook hebben wij in beeld welke kandidaten passief op zoek zijn. Wij kunnen daardoor selecteren uit een pool van kandidaten met de juiste kennis en ervaring in de food.

Bekijk het overzicht van onze actuele vacatures

De kracht van ons netwerk

Aeres Agree zit dicht bij de bron. Wij hebben een unieke positie binnen alle Agrarische Hogescholen en Wageningen Universiteit en zijn gevestigd binnen of nabij deze opleidingsinstituten. Hierdoor komen wij al in een vroeg stadium in contact met jonge talenten en geven studenten advies over hun carrièremogelijkheden. Met ruim 20 jaar ervaring is Aeres Agree een ervaren partner bij uw zoektocht naar gekwalificeerd hoger opgeleid personeel. Of het nu gaat om HBO-ers of WO-ers, wij beschikken over een groot netwerk van talenten in de foodsector. De kandidaten in ons netwerk beschikken over nul tot twintig jaar werkervaring.

Ben jij als professional op zoek naar begeleiding bij de eerste of volgende stap in je carrière? Lees hier verder.

Bent u als ondernemer op zoek naar een professional in food? Kijk hier voor meer.

Flexibel én duurzaam

Als werving- en selectiebureau voor hoger opgeleid personeel is Aeres Agree aangesloten bij de NBBU en zijn wij NEN 4400-1 gecertificeerd. Wij bieden HRM-oplossingen op structurele- en/of projectmatige basis met een uitgebreid dienstenpakket. Of het nu gaat om werving en selectie, uitzenden, detacheren of payrolling: wij zijn een strategische gesprekspartner voor alle personeelsvraagstukken binnen de Voedingsmiddelenindustrie. Wij denken graag met u mee over een flexibele én duurzame invulling van uw personeelsbehoefte.

Landelijke dekking

Met vestigingen in Dronten, Delft, Leeuwarden, 's-Hertogenbosch en Wageningen beschikt Aeres Agree over een landelijk netwerk van consultants in de food. Door een nauwe samenwerking tussen de consultants onderling staat ons landelijke netwerk van kandidaten tot uw beschikking.

Kijk hier voor meer informatie.

Aeres Agree Delft Suzanne Korevaar (06) 53782070
Aeres Agree Dronten/Leeuwarden Wandert Mulder (06) 51228634
Aeres Agree 's-Hertogenbosch Silvie van Aanholt (06) 11364911
Aeres Agree 's-Hertogenbosch Sarie van den Boogaard (06) 51038795
Aeres Agree Dronten/Wageningen Jacqueline Kuiper (06) 21848451