Onderwerp overzicht

Snel naar een onderwerp

Nestlé richt instituut voor voedselveiligheid op in India Nestlé heeft in India een instituut voor voedselveiligheid opgericht. Het Nestlé Food Safety Institute (NFSI) is gevestigd in het R&D-centrum van Nestlé in het Indiase Manesar. Lees verder

Microvoedselmodel test stabiliteit natuurdarm

Labs Vitens en Mérieux NutriSciences gaan samenwerken

Intelligent label zou bedorven voedsel kunnen aantonen (video)

Bekijk het totale onderwerp


Colruyt: ‘Sneller verduurzamen door eigen productie’ De nieuwe vleesverwerkende site die de Belgische retailer Colruyt eerder dit jaar opende in Halle is sinds kort volledig operationeel. Door een grotere capaciteit hoeft er substantieel minder extern te worden geproduceerd. “Zelf de productie in handen nemen stelt ons in staat om sneller te kunnen verduurzamen”, weert Stefan Goethaert, Director Colruyt Group Fine Food. Lees verder

Microvoedselmodel test stabiliteit natuurdarm

CSM Bakery zet stap met 3D-printers voor voedingsindustrie

Scelta bouwt productielocatie in Fresh Park Venlo

Bekijk het totale onderwerp


Afname fipronilkippen ondanks verbod op afvoeren Ondanks een verbod op de verkoop van leghennen die besmet waren met fipronil, zijn ze toch te koop aangeboden. Tweede Kamerleden Sientje van Veldhoven en Tjeerd de Groot (beiden D66) hebben hierover vragen gesteld aan minister Henk Kamp van Buitenlandse Zaken. Lees verder

FrieslandCampina start bouw van nieuw distributiecentrum

‘Hoogste groei Nederlandse voedingsmiddelenmarkt in jaren’

Mondelez ontdoet zich van onnodige verpakkingen en calorieën

Bekijk het totale onderwerp


Colruyt: ‘Sneller verduurzamen door eigen productie’ De nieuwe vleesverwerkende site die de Belgische retailer Colruyt eerder dit jaar opende in Halle is sinds kort volledig operationeel. Door een grotere capaciteit hoeft er substantieel minder extern te worden geproduceerd. “Zelf de productie in handen nemen stelt ons in staat om sneller te kunnen verduurzamen”, weert Stefan Goethaert, Director Colruyt Group Fine Food. Lees verder

Aanpassing in proces kan kwaliteit lecithine verbeteren

Alpro schaalt Nederlandse sojateelt op

Corbion koopt microalgenspecialist TerraVia uit faillissement

Bekijk het totale onderwerp


Grote kansen voor voedingsbedrijven in de ‘to-go’ sector In Nederland vindt de voedselconsumptie vaker buitenshuis plaats. Bestedingen aan food op locatie of onderweg nemen toe. Niet alleen in de klassieke horeca, maar ook op high traffic-locaties langs de snelweg en op het station. Lees verder

‘Hoogste groei Nederlandse voedingsmiddelenmarkt in jaren’

FrieslandCampina verkoopt Riedel aan investeringsmaatschappij

Agrifoodsector verstevigt concurrentiepositie dankzij samenwerking

Bekijk het totale onderwerp


Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

sluiten X