Ferrero opent eerste innovatiecentrum in Azië

Singapore, 16 juni 2017 13:39 | Jael Lambers

Ferrero opent een nieuw innovatiecentrum in Singapore. Het Singapore Innovation Center is het eerste R&D-centrum dat de Italiaanse fabrikant start in Azië. Hiermee wil Ferrero zijn positie als wereldwijde innovatieleider versterken.

In het centrum zal een multidisciplinair team van experts werken op de gebieden van voedingswetenschappen, biotechnologie, voeding, consumenteninzichten, materiaalwetenschappen en ontwerp.

Smaakdimensies

Giovanni Ferrero, CEO Fererro, opende 14 juni 2017 het nieuwe innovatiecentrum. “Innovatie is altijd een kernwaarde voor Ferrero geweest. Onze producten zijn het resultaat van een grote passie voor kwaliteit en onderzoek. Het innovatiecentrum in Singapore zal Ferrero ondersteunen in zijn aanhoudende zoektocht naar innovatieve technologische oplossingen om onze consumenten producten te bieden van de hoogste kwaliteit die altijd nieuwe smaakdimensies leveren,” aldus Ferrero.

Consumentenmarkten in Azië

Dr. Beh Swan Gin, voorzitter van de Economic Development Board Singapore: “Ferrero’s besluit om zijn eerste internationale innovatiecentrum in Azië, in Singapore, te vestigen, weerspiegelt het belang van de zich snel uitbreidende consumentenmarkten in Aziëen onderstreept de positie van Singapore als de vooraanstaande hub op het gebied van voedsel en voeding in de regio. We kijken uit naar de samenwerking van Ferrero met partners in Singapore om een uniek productaanbod te ontwikkelen.”

Ferrero ziet Singapore als strategische locatie in Azië omdat Singapore een dynamische en innovatieve omgeving vertegenwoordigt waar wetenschappelijk talent en middelen worden gecombineerd met Aziatische consumentengroepen. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

sluiten X