Voedselveiligheid

Nieuws

Meer nieuws

Kwaliteitsmanager Food 2017

kmvhj2015 beeldje

Lees hier alles over de verkiezing van de Kwaliteitsmanager van het Jaar 2017. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het VMT Food Safety Event op 30 november 2017.

Algemeen
Reglement
Inschrijven
Jury
Genomineerden 2017
Ervaringen genomineerden voorgaande verkiezingen
Contact

Kennis uit de markt

Grondstof

Gevarenanalyse grondstoffen: Hoe werkt het? Ieder Europees voedingsmiddelenbedrijf is verantwoordelijk voor de voedselveiligheid van producten die hij inkoopt en op de markt brengt. Dat staat juridisch beschreven in Verordening (EG) Nr. 852/2004.

Meer artikelen

Columns Hans Beuger

G-2-G conferentie GFSI-A1100x825

Column Hans Beuger: dialoog private kwaliteitssystemen komt los In de aanloop naar de GFSI-conferentie is een grote stap voorwaarts gemaakt. Twintig landen zaten in Berlijn met elkaar om tafel om te praten over publiek-private samenwerking. Ze zijn het eens over de grote bijdrage die private kwaliteitssystemen kunnen leveren aan wereldwijde voedselveiligheid.

Meer columns

VMT VoedselVeiligheid+

VoedseVeiligheid PLUS_Groot

Recalls, issues en incidenten

Exclusieve artikelen. Recalls, incidenten en meer, voorzien van deskundige analyse. Alleen toegankelijk voor VoedselVeiligheid+ abonnees, VMT Optimaal abonnees en VMTonline abonnees.

Abonneer nu

Dossiers

Dossier_Acrylamide_2015Dossier_EHEC_2015Dossier_Paardenvlees_2015

Artikelen Voedselveiligheid+

logo-Red-Door-Coffee-restaurant

Eten in een koffiebar liep niet goed af Bijna dertig mensen werden volgens de lokale autoriteiten en diverse media tussen half juli en begin augustus ziek. Zij aten allemaal in de koffiebar Red Door in West Point in de staat Nebraska in de Verenigde Staten (VS). Zij waren besmet met Salmonella. Niet bekend is welk serotype het hier betreft.

Meer artikelen

EHEDG

EHEDG

Hier vindt u een selectie van nieuws en artikelen over EHEDG.

Bekijk het overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

sluiten X