Technologie

Kennis uit de markt

ransomware cyberaanval

Cybercrime: waarom digitalisering de foodindustrie kwetsbaar maakt Mondelez werd afgelopen week slachtoffer van een cyberaanval. Door technische problemen moesten fabrieken worden stilgelegd. De cyberaanval maakt duidelijk dat de digitalisering van de voedingsmiddelenindustrie de sector ook kwetsbaar maakt. Experts en bedrijven reageren en erkennen het gevaar.

Meer artikelen

Nieuws

valio fabriek

Finse zuivelproducent bouwt duurzame fabriek De Finse zuivelproducent Valio heeft geïnvesteerd in de bouw van een duurzame zuivelfabriek. In het ontwerp van de fabriek zijn keuzes gemaakt om afvalstromen te reduceren en het gebruik van natuurlijke bronnen te verminderen.

Meer nieuws

Verpakkingsnieuws

Fabriek

Verpakken is een belangrijke activiteit in de gehele supply chain van foodproducten. VMT en NVC Nederlands Verpakkingscentrum houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van verpakken. Elke maand leest u op deze kennispagina Technologie nieuwsfeiten en vindt u achtergrondinformatie.

Lees de NVC-berichten

Uitgelicht

Koe Close-up

Focus op Zuivel

De zuivelindustrie is flink in beweging. In 2015 eindigt de quota op melk waardoor de melkproductie flink wordt opgeschroefd.

De industrie bereidt zich daarop voor. Dit was onlangs het thema in VMT. Hier een selectie van enkele artikelen.

Bekijk het overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

sluiten X