Ingrediënten

Nieuws

Meer nieuws

Kennis uit de markt

nizo hie

Column: Clean label en eiwitten op HI Europe 2016 Clean label en eiwitten waren ook op de HI Europe 2016 de trends waar je niet om heen kon. Natuurlijke ingrediënten, hoog eiwitproducten en producten met een hogere voedingswaarde; dat is waar de markt voor voeding en gezondheid naar toe lijkt te gaan.

supermarkt_boodschappen

Persoonlijke voeding werkt aantoonbaar op gezondheid Het onderwerp personalised nutrition & health is een hot issue in voedingsland. De bewijslast dat mensen daadwerkelijk geholpen worden met persoonlijke voeding, stapelt zich op. Tijdens uiteenlopende vakbijeenkomsten wordt er aandacht besteed aan dit relatief nieuwe onderwerp.

Meer artikelen

Uitgelicht

zout

Zoutreductie

Zoutreductie is een belangrijk onderwerp in de voedingsmiddelenindustrie. Voedingsmiddelenbedrijven, onderzoeksinstituten en de overheid zoeken naar mogelijkheden om voedingsmiddelen minder zout te maken. Hier vind u informatie over de laatste ontwikkelingen op het gebied van zoutreductie.

NIZO Food Research, kennispartner van VMT, levert mede informatie aan voor deze rubriek.

Lees al het nieuws over zoutreductie

Additieven

E-nummers

Lijst met additieven (e-nummers)

Bekijk hier de alfabetische lijst met additieven (e-nummers)

Lees verder

28-11 2017

Fi Europe

Frankfurt

Monosodium Glutamate

Achtergrondinfo additieven

Bekijk hier een document met achtergrondinfo over levensmiddelenadditieven.

Lees verder

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

sluiten X