Food Safety Event 30 november 2017

Headermailing_3

 

 

Datum:
  
Donderdag 30 november 2017
Locatie:   Flint, Amersfoort 
Prijs:  

VMT-abonnees € 295,- 
Niet-abonnees € 395,-

Food Safety Event 2017 

Minimale processing, fraude en listeria zijn de onderwerpen van de drie middagsessies op het Food Safety Event op 30 november in Amersfoort. ’s Morgens zullen vooraanstaande vertegenwoordigers van wetenschap, bedrijfsleven en overheid actuele thema’s behandelen en ontwikkelingen in de praktijk, onderzoek en maatschappij bespreken.

De winnaar van de verkiezing Kwaliteitsmanager Food 2017, die VMT en het Nederlands Netwerk voor Kwaliteitsmanagement voor de vierde keer organiseren, zal aan het eind van de ochtend bekend worden gemaakt.

Het Food Safety Event werd in 2016 bezocht door ruim 160 professionals. Het Food Safety Event is dan ook de jaarlijkse netwerkbijeenkomst voor kwaliteitsprofessionals werkzaam in de voedingsmiddelenindustrie en hun toeleveranciers van grondstoffen/ingrediënten, als ook machines/apparatuur enadviezen/kennis. 

 

Kom naar het Food Safety Event en laat u bijpraten over deze belangrijke ontwikkelingen!

 

Als VMT-abonnee ontvangt u € 100 abonneekorting!

 

VOOR WIE?

Deze bijeenkomst is bestemd voor (leidinggevenden van) kwaliteitsmanagers en hun medewerkers in de voedingsmiddelenketen, zoals QESH managers, KAM managers, toezichthouders, certificerende instellingen, toeleveranciers van producten en diensten waaronder wetenschappers, adviseurs, integriteitsverantwoordelijken, hoofden veiligheid/veiligheidskundigen en verzekeraars.

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

sluiten X