Inschrijven    Programma   Jaarprijs Goede Voeding 
 Contact 
 Route 
 Profileren?  Ambassadeur?
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 

 

MBM_FFE_Emailheader_696px_dec2016DEF

 
 
Datum:
  
donderdag 23 maart 2017
Locatie:   Congrescentrum 1931, Den Bosch
Prijs:  

VMT/Voeding Nu-abonnees € 495,- 
Niet-abonnees € 595,-
€ 100,- vroegboekkorting t/m 1 maart!


The Future in Food!

Het Food Future Event van VMT geeft u in één dag een update van de laatste ontwikkelingen op het gebied van productintegriteitproductontwikkelingvoedselveiligheid, en ondernemerschap in food. Nieuw dit jaar is dat de Jaarprijs Goede Voeding 2017 tijdens het Food Future Event wordt uitgereikt aan een voedingsmiddelenbedrijf dat aantoonbaar bijdraagt aan een gezonder voedingspatroon. Tijdens een plenair ochtendprogramma geven vier (internationale) sprekers uit industrie en retail hun visie op bovengenoemde thema's. Het middagprogramma zal bestaan uit vier parallelle sessies:

MBM_FFE_Jan2017_BolProductintegriteit

Productintegriteit
2017 wordt HET jaar van de productintegriteit. Transparantie in de keten en traceerbaarheid door de hele keten heen zijn daarbij een voorwaarde. Data moet kloppen, maar zijn nog onvoldoende betrouwbaar. Welke initiatieven zijn gaande en in hoeverre kunnen deze zorgen voor noodzakelijke verbeteringen waardoor fabrikant, retail en consument ontvangen wat zij hopen te krijgen?

 

 

MBM_FFE_Jan2017_BolProductontwikkelingProductontwikkeling
Een clean label staat al jaren hoog op de agenda van voedingsmiddelenproducenten. Daarnaast moeten producten zo gezond mogelijk zijn zonder aan smaak in te boeten. Welke obstakels komen producenten tegen bij de ontwikkeling van producten met minder suiker, zout of vet? In deze sessie vertellen producenten welke technologische problemen zij tegenkwamen en hoe ze deze hebben opgelost. In deze sessie ook aandacht voor de Jaarprijs Goede Voeding 2017 van Voeding Nu, zusterblad van VMT. Zie ook www.jaarprijsgoedevoeding.nl.

 

MBM_FFE_Jan2017_BolVoedselveiligheid

Voedselveiligheid
Fraude bedreigt de voedselveiligheid en hun consumentenvertrouwen meer dan ooit. Retailers nemen passende maatregelen door hun standaarden aan te passen. Fabrikanten zoeken naar de beste aanpak om fraude te voorkomen. Belangrijke stappen zullen (inter)nationaal  in 2017 worden gezet. WELKE? En hoe kan de voedingsmiddelenketen hierop inspelen? 

 

 

MBM_FFE_Jan2017_BolOndernemenOndernemerschap food
Steeds vaker zijn het nieuwe veelbelovende start-ups in de foodsector die met eigen innovaties komen. Gevestigde fabrikanten houden nieuwe partijen scherp in de gaten om nergens de boot te missen of juist met deze nieuwe partijen samen te werken. Wat kan de foodwereld leren van start-ups? En hoe belangrijk zijn ze voor het innovatieve klimaat in de foodsector? 

 

Kom naar het Food Future Event en laat u bijpraten over deze belangrijke ontwikkelingen!

  VOOR WIE?  

Deze bijeenkomst is bestemd voor elke vakprofessional in de voedingsmiddelenindustrie. Primair richt het Food Future Event zich op de directie van voedingsmiddelenbedrijven, kwaliteitsmanagement en overig management. Verder richt het event zich op productontwikkelaars en andere medewerkers van voedingsmiddelenbedrijven.

 

 Inschrijven    Programma   Jaarprijs Goede Voeding 
 Contact 
 Route 
 Profileren?  Ambassadeur?
 
 
 
 
 
 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

sluiten X