Events

MBM_EIFB_Logo_mei2017

Engineering in Food & Beverage event

Het Engineering in Food & Beverage event op 3 oktober is het 1e event dat engineering koppelt aan de Food & Beverage industrie in Nederland en Vlaanderen. Het programma biedt informatie binnen drie hoofdthema’s: Hygiënisch ontwerpen, OEE, Energiebesparing. Binnen al deze thema’s komen sprekers uit de praktijk aan het woord. Altijd staat de vraag centraal: wat kunnen food en engineering van elkaar leren?

Lees verder

83884091_xxl_500pix_lores

Hot topic event Fipronil
VMT neemt zijn verantwoordelijkheid via het organiseren van de hot topic bijeenkomst Fipronil en wil daarmee bijdragen aan het versterken van het vertrouwen in de voedingsmiddelenketen. Zij heeft belangrijke partijen in deze crisis gevraagd hun visie op de gebeurtenissen van afgelopen maanden te geven.

Lees verder

BlokbeeldFoodSafetyEvent

Food Safety Event

Het Food Safety Event is dé bijeenkomst waar professionals op het gebied van voedselveiligheid in de levensmiddelenketen kennis uitwisselen en netwerken. Minimale processing, fraude en listeria zijn de onderwerpen van de drie middagsessies op op 30 november in Amersfoort. ’s Morgens zullen vooraanstaande vertegenwoordigers van wetenschap, bedrijfsleven en overheid actuele thema’s behandelen en ontwikkelingen in de praktijk, onderzoek en maatschappij bespreken. 

Lees verder

Food Future Event

Het Food Future Event van VMT geeft in één dag een update van de laatste ontwikkelingen op het gebied van productintegriteit, productontwikkeling, voedselveiligheid, en ondernemerschap in food. Ook wordt tijdens het Food Future Event de Jaarprijs Goede Voeding 2018 uitgereikt aan een voedingsmiddelenbedrijf dat aantoonbaar bijdraagt aan een gezonder voedingspatroon. 

Sfeerimpressie Food Future Event 23 maart 2017

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

sluiten X