Events

 

ZALM24_100px

Food Safety Event
Het Food Safety Event is dé bijeenkomst waar professionals op het gebied van voedselveiligheid in de levensmiddelenketen kennis uitwisselen en netwerken. Minimale processing, fraude en listeria zijn de onderwerpen van de drie middagsessies op op 30 november in Amersfoort. ’s Morgens zullen vooraanstaande vertegenwoordigers van wetenschap, bedrijfsleven en overheid actuele thema’s behandelen en ontwikkelingen in de praktijk, onderzoek en maatschappij bespreken. 

Meer info

60490484_100px

Bijeenkomst Allergenen
Allergenen zijn uitgegroeid tot veruit de belangrijkste oorzaak van recalls. Retailers stellen daarom steeds strengere eisen aan het allergenenmanagement van hun toeleveranciers . De Praktijkdag Allergenen staat in het teken van de knelpunten die bedrijven tegenkomen bij het toepassen van deze eisen en de lessen die men daarbij leert.

Meer info

Food Future Event

Het Food Future Event van VMT geeft in één dag een update van de laatste ontwikkelingen op het gebied van productintegriteit, productontwikkeling, voedselveiligheid, en ondernemerschap in food. Ook wordt tijdens het Food Future Event de Jaarprijs Goede Voeding 2018 uitgereikt aan een voedingsmiddelenbedrijf dat aantoonbaar bijdraagt aan een gezonder voedingspatroon. 

Sfeerimpressie Food Future Event 23 maart 2017

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

sluiten X